Latest Posts

  • Lambda szonda hibák 2012-04-04 10:11:21 Egy elég általános szakmai hibáról szeretnék írni nektek. Hibakódolvasókat használók körében, de leggyakrabban a kezd?k körében minden napos...
  • Ford hibakódok P2336 2012-04-04 09:51:04 Fordoknál sokan nem tudják mire vélni az alábbi hibakódokat, és nem tudják mi a teendö. P2336 - (1-es henger, kopogási küszöbérték felett)...
  • P0172 Túl dús keverék (1-es hengersor) 2012-04-03 20:44:25 P0172 Túl dús keverék (1-es hengersor)? Vesézzük csak ki egy kicsit, hogy mit is jelent pontosan ez a hibakód és mik okozhatnak dús keveréket....
  • P0171 Túl szegény keverék (1-es... 2012-04-03 20:38:55 P0171 Túl szegény keverék (1-es hengersor)? Vesézzük csak ki egy kicsit, hogy mit is jelent pontosan ez a hibakód és mik okozhatnak szegény...
view all

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

FOCOM,fcom,ford, Mazda professzionális hibakódolvasó

Új termék

Fcom,Focom, Autódiagnosztikai hibakódolvasó program Ford és Mazda típusokhoz, INGYENES program frissítéssel havonta akár több alkalommal.

Bővebb leírás

129,000 Ft Adóval

Egyéb infó

Ezt a Focom, Fcom autódiagnosztikai hibakódolvasó programot főként FORD,Mazda típusokhoz fejlesztették ki. Gyakori probléma, hogy univerzális drága műszerek sem kezelik elég megbízhatóan a FORD és MAZDA típust. Ezért fejlesztették ki ezt a FoCom, Fcom programot, hogy ezt az óriási rést ez lefedje.


Program tulajdonságai:

- Támogatja a FORD és MAZDA típusokba szerelt legtöbb vezérlőegységet. Pl: Motor,ABS,Légzsák,Automata váltó, összekerékhajtás, keréknyomás figyelő modul, elektromos szervókormány, elektromos parkolófék, műszerfal, karosszéria vezérlőmodul, légkondícionáló, xenon lámpa, lopásgátló rendszer, kiegészítő fűtés, Rádió, multifunkciós kijelző, navigációs rendszer, bluetooth kihangosító modul ...stb

- Rendkívül egyszerű használat és nagyon gyors kapcsolódás jellemzi. Nem kell várni perceket úgy mint sok esetben más "komoly szintű" hibakódolvasóknál mire felépíti az autóval a kapcsolatot a program.

-Támogatja a ford által használt összes kommunikációs nyelvet: J1850 PWM, ISO, CAN

- Automata vezérlőegység keresés. Ez a funció lehetőséget ad arra, hogy nem kell egyesével önnek kijelölnie mivel szeretne kommunikálni, hanem a program automatikusan néhány perc alatt végig pásztázza az autót, hogy abban milyen vezérlőegységek találhatóak.

    - Vezérlőegység azonosítás. Vezérlőegység gyártó,sorozatszám, gyártási dátum lekérdezés...
    - Hibakódok olvasása
    - Hibakódok törlése
    - Mért értékeket / élő adatok, szenzorok értékeinek megtekintése

    - Élő adatok felvételi lehetősége
    - Kivezérlés teszt. Különböző relék, mágnesszelepek, léptető motorok, mutatók, visszajelző lámpák ...stb működtetése.
    - Vezérlőegység kódolás ( dízel befecskendezők kódolása, kulcs tanítás, kulcs törlés, vezérlő egység programozás...stb) (típus függű funkciók !)
    - PATS Immobilizer műveletek

 
Támogatott évjáratok: Jelenleg 1996-2016 (a program folyamatosan frissül kb. havonta 2-3 alkalommal)

 A program tudása típusonként,évjáratonkét változhat. A vezérlőegység azonosítás, hibakódolvasás és törlés már az összes vezérlőegységen elérhető. Az élő adatok megtekintése is már a legfontosabb vezérlőegységeken és ismertebb modelleken elérhető. Kivezérlés teszt és kódolási funkciók is már számos vezérlőegységen elérhetőek a jelenlegi program verzióban. De minden egyes frissítéskor újabb és újabb funkciók kerülnek bele a programba.

A programhoz INGYENES ÉLETTARTAM program frissítés tartozik. A program soha nem jár le, örökké használható.

A programcsomagban található interfész kábel sorozatszámának segítségével a gyártó honlapjáról pillanatok alatt bárki percek alatt felfrissítheti a programját a legújabb verzióra. Részletek a programcsomagban találhatóak. Havonta több alkalommal is jelenik meg frissítés !


Csomag tartalma:

- USB portra csatlakoztatható OBD 16 pólusú kábel

-Telepítő CD lemez a programmal és szükséges USB driverekkel

-A program csomag masszív műanyag dobozban kerül kiszállításra

- 2 év garancia tartozik a termék mellé

A program kezelő felülete többnyire magyar, szenzorok adatai is, de a hibakód leírások kb. fele angol nyelven jelenik meg. A program teljes körű használatához tehát szükséges valamennyi angol ismeret.

 

Figyelem, vigyázat hamisítják !!! Sajnos a kínai gyenge hamisítványok között már fellelhető ez a kábel. Ford-VCM-OBD vagy ehhez nagyon hasonló fantázia nevet kapta a kínaiaktól.  Hamisított kábelnek nincs jövője, mert az első frissítés alkalmával, a program érzékeli, hogy hamisítvány interface van rádugva, és tönkre teszi a kábel firmwaret teljesen. Onnantól kezdve teljesen használhatatlan.

Magyarországon ennek a programnak kizárólagos forgalmazói vagyunk. Minden magánszemélyt és céget aki ennek a programnak/kábelnek a kínai feltört hamísítványát árulja, mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül feljelentést teszünk.

Vélemények

Írd meg véleményed

FOCOM,fcom,ford, Mazda professzionális hibakódolvasó

FOCOM,fcom,ford, Mazda professzionális hibakódolvasó

Fcom,Focom, Autódiagnosztikai hibakódolvasó program Ford és Mazda típusokhoz, INGYENES program frissítéssel havonta akár több alkalommal.