Latest Posts

  • Lambda szonda hibák 2012-04-04 10:11:21 Egy elég általános szakmai hibáról szeretnék írni nektek. Hibakódolvasókat használók körében, de leggyakrabban a kezd?k körében minden napos...
  • Ford hibakódok P2336 2012-04-04 09:51:04 Fordoknál sokan nem tudják mire vélni az alábbi hibakódokat, és nem tudják mi a teendö. P2336 - (1-es henger, kopogási küszöbérték felett)...
  • P0172 Túl dús keverék (1-es hengersor) 2012-04-03 20:44:25 P0172 Túl dús keverék (1-es hengersor)? Vesézzük csak ki egy kicsit, hogy mit is jelent pontosan ez a hibakód és mik okozhatnak dús keveréket....
  • P0171 Túl szegény keverék (1-es... 2012-04-03 20:38:55 P0171 Túl szegény keverék (1-es hengersor)? Vesézzük csak ki egy kicsit, hogy mit is jelent pontosan ez a hibakód és mik okozhatnak szegény...
view all

Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Fiat,Alfa Romeo,Lancia professzionális hibakódolvasó

Új termék

Ezt az autódiagnosztikai hibakódolvasó programot főként Fiat, Alfa Romeo, Lancia, típusokhoz fejlesztették ki, viszont néhány egyéb típushoz is nagyon jól használható ami FIAT motoros. Ilyenek pl: Ford KA (2008-tól), Citroen Jumper, Nemo, Relay, Iveco Daily, Peugeout Bipper, Boxer,Maserati.

Bővebb leírás

129,000 Ft Adóval

Egyéb infó

Ezt az autódiagnosztikai hibakódolvasó programot főként Fiat, Alfa Romeo, Lancia, típusokhoz fejlesztették ki, viszont néhány egyéb típushoz is nagyon jól használható ami FIAT motoros.Ilyenek pl: Ford KA (2008-), Citroen Jumper, Nemo, Relay, Iveco Daily, Peugeout Bipper, Boxer, Maserati.

Program tulajdonságai:

- Támogatja a FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA típusokba szerelt legtöbb vezérlőegységet. Pl: Motor,ABS,Légzsák,Automata váltó, elektromos szervókormány, műszerfal, parkolás segítő modul, karosszéria vezérlő modul(BSI), gumiabroncs nyomás figyelő rendszer,légkondícionáló, lopásgátló rendszer, Rádió, multifunkciós kijelző, navigációs rendszer, ...stb


- Rendkívül egyszerű használat és nagyon gyors kapcsolódás jellemzi. Nem kell várni perceket úgy mint sok esetben más "komoly szintű" hibakódolvasóknál mire felépíti az autóval a kapcsolatot a program.

-Támogatja a FIAT csoport által használt összes kommunikációs nyelvet: KW71, IAW, KWP2000, FIAT9141, ISO15765, UDS, ...

- Automata vezérlőegység keresés. Ez a funció lehetőséget ad arra, hogy nem kell egyesével önnek kijelölnie mivel szeretne kommunikálni, hanem a program automatikusan néhány perc alatt végig pásztázza az autót, hogy abban milyen vezérlőegységek találhatóak.


    - Vezérlőegység azonosítás. Vezérlőegység gyártó,sorozatszám, gyártási dátum lekérdezés...
    - Hibakódok olvasása
    - Hibakódok törlése
    - Mért értékeket / élő adatok, szenzorok értékeinek megtekintése
    - Élő adatok felvételi lehetősége
    - Kivezérlés teszt. Különböző relék, mágnesszelepek, léptető motorok, mutatók, visszajelző lámpák ...stb működtetése.
    - Vezérlőegység kódolás ( dízel befecskendezők kódolása, kulcs tanítás, kulcs törlés, tanult értékek törlése..stb)
 
 Támogatott évjáratok: Jelenleg 2016-ig. A program folyamatosan frissül.

A programhoz INGYENES ÉLETTARTAM program frissítés tartozik a programból letölthető. Frissítések havonta több alkalommal is megjelennek. Minden egyes frissítéskor újabb és újabb funkciók kerülnek bele a programba. A program soha nem jár le, örökké használható.

A program tudása típusonként,évjáratonkét, vezérlőegységenként változhat.

A programcsomagban található interfész kábel sorozatszámának segítségével a gyártó honlapjáról pillanatok alatt bárki percek alatt felfrissítheti a programját a legújabb verzióra. Részletek a programcsomagban találhatóak.

Csomag tartalma:

- USB portra csatlakoztatható OBD 16 pólusú kábel

-Telepítő CD lemez a programmal és szükséges USB driverekkel

-A program csomag masszív műanyag dobozban kerül kiszállításra

- 2 év garancia tartozik a termék mellé

 

A program ANGOL nyelvű !!!

Ezen a weboldalon feltüntetett Ford / Fiat / Alfa Romeo / Lancia diagnosztikai programcsomagra kizárólagos forgalmazási joggal rendelkezünk Magyarországon. A Magyar kizárólagos forgalmazó ( www.hibakodolvaso.hu tulajdonosa) írásos engedélye nélkül ennek a programnak és/vagy hozzá tartozó hardwarenek Magyarországi árusításához a gyártó engedélye szükséges ! Ennek figyelmen kívül hagyása azonnali elkerülhetetlen jogi következményeket vonhat maga után, mely jogi lépéseket a gyártó haladéktalanul és mindenféle előzetes figyelmeztetés NÉLKÜL megtesz, minden a fentieket megszegő akár magán személy, akár cég ellen.

Vélemények

Írd meg véleményed

Fiat,Alfa Romeo,Lancia professzionális hibakódolvasó

Fiat,Alfa Romeo,Lancia professzionális hibakódolvasó

Ezt az autódiagnosztikai hibakódolvasó programot főként Fiat, Alfa Romeo, Lancia, típusokhoz fejlesztették ki, viszont néhány egyéb típushoz is nagyon jól használható ami FIAT motoros. Ilyenek pl: Ford KA (2008-tól), Citroen Jumper, Nemo, Relay, Iveco Daily, Peugeout Bipper, Boxer,Maserati.

Kellékek